• Λεωφορος Καποδιστριου 64 Φιλοθέη Αττικής - 210 6811000

Κοτόπουλο

Στο κρεοπωλείο ΛΙΤΣΑΣ μπορείτε να βρείτε κοτόπουλα συμβατικά, βιολογικά και ελευθέρας βοσκής.
Έχουμε επιλέξει για εσάς τα κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ και τα κοτόπουλα bio Greco. Γιατί όλα τα κοτόπουλα δεν είναι ίδια!!!!!!!

Κοπή κοτόπουλου

Μπούτι (πόδι ή κοπανάκι)
Πιο μαλακό κρέας, στο φούρνο, κοκκινιστό ή λεμονάτο –μπορείτε να το ζητήσετε και σε πιο μικρά κομμάτια. Παϊδάκια μόνο από μπούτι. Πανέ, στο φούρνο, σούπα και άλλα πολλά. Μπορείτε να το ζητήσετε και φιλέτο χωρίς κόκκαλο και πέτσα.
Ολόκληρο μπούτι
Στο φούρνο, κοκκινιστό ή λεμονάτο –μπορείτε να το ζητήσετε και σε πιο μικρά κομμάτια. Σούπα και άλλα πολλά. Το πάνω μέρος από το πόδι ή κοπανάκι έχει αρκετό ψαχνό και είναι το πλέον τρυφερό κρέας του κοτόπουλου. Εκπληκτικό και σε παϊδάκια στη σχάρα ή τα κάρβουνα.
Φτερούγες
Γλυκόξινες, teriyaki, barbeque, πανέ, τηγανιτές, στο φούρνο. Βάλτε στην σούπα κοτόπουλου 3-4 φτερούγες και κάντε πλούσιο ζωμό ακόμα και αν επιλέξετε στήθος κοτόπουλου (το στήθος βγάζει λίγο ζωμό). Φτιάξτε τον δικό σας σπιτικό ζωμό βράζοντας αρκετές φτερούγες. Μαλακές και νόστιμες χωρίς πολύ κρέας κρατούν στην διεθνή αλλά και την ελληνική κουζίνα ένα πολύ δυνατό fun club.
Στήθος
Αγαπημένο κομμάτι αθλητών, ανθρώπων που ακολουθούν δίαιτα και διατροφή. Είναι το πιο διαιτητικό κομμάτι του κοτόπουλου και το πιο υγιεινό. Αρκεί να ξέρεις να το ψήνεις. Ζητήστε μας να σας το μαρινάρουμε σε ειδικό vacuum. Ζουμερό και νόστιμο!!!!!!!!
Μαγειρεύεται με ρύζι, ζυμαρικά, λαχανικά. Στο τηγάνι, στο φούρνο, στη σχάρα εύκολα και γρήγορα σε αντικολλητικό, στην κατσαρόλα.