• Λεωφορος Καποδιστριου 64 Φιλοθέη Αττικής - 210 6811000

Βουβάλι

Μαγειρεύεται όπως και το μοσχάρι. Ζητήστε μας να σας τον κόψουμε σε κιμά. Δίνει εξαίρεται μπιφτέκια και κεμπάπ.
Το κρεοπωλείο μας προμηθεύεται βουβαλίσιο κρέας από την ΚΕΡΚΙΝΗ μια φάρμα που αποσπά όλα τα χρόνια πολλά βραβεία γεύσης και ποιότητας. Πρόκειται για την οικογενειακή φάρμα του Βασίλη Παπαδόπουλου και λειτουργεί ως η μοναδική κάθετη μονάδα εκτροφής & επεξεργασίας βουβαλίσιου κρέατος στην Ελλάδα.
Οι εγκαταστάσεις της, βρίσκονται δίπλα στη λίμνη Κερκίνη του Ν. Σερρών, προστατευόμενο υγροβιότοπο, από τη Διεθνή Συνθήκη Ramsar, ιδανικό περιβάλλον για τη διαβίωση των βουβαλιών. Η εκτροφή τους, σε ένα περιβάλλον με τόσο πλούσια και αρωματική πανίδα δίνει στο κρέας τους μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη γεύση.
Όλα τα βουβάλια έχουν ατομική ταυτότητα αναγνώρισης και είναι πιστοποιημένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Η kerkini farm, εφαρμόζει όλες τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας για τα προϊόντα της τα οποία ελέγχονται από τον ΕΦΕΤ (κωδικός GRA 340 και GR IMP 308) και έχουν σύστημα υγειονομικού ελέγχου HACCP. Στο σύγχρονο εργαστήριό της, ελέγχει απόλυτα την ποιότητα των προϊόντων της που διαθέτει στους καταναλωτές, εφαρμόζοντας όλες τις απαιτήσεις του παγκόσμιου προτύπου ασφαλείας και ποιότητας τροφίμων ISO 22000:2005.

Προϊόντα από βουβαλίσιο κρέας

  • 100% ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ: Εκλεκτά κομμάτια από 100% βουβαλίσιο κρέας συνδυάζονται μοναδικά με αγνά υλικά όπως το κρεμμύδι και διαλεχτά μυρωδικά για να δημιουργηθεί ένα λουκάνικο απολαυστικό και εξαιρετικά γευστικό με υψηλή διατροφική αξία. Καπνίζεται παραδοσιακά με ξύλο οξιάς απογειώνοντας τη γεύση του. Χωρίς συντηρητικά, περασμένο σε φυσικό έντερο. Ένα απολαυστικό έδεσμα που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.Διατίθεται σε συσκευασία 200gr (μορφή πέταλο)
  • 100% ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟΣ ΚΑΒΟΥΡΜΑΣ:Εξαιρετικό προϊόν από 100% βουβαλίσιο κρέας, παρασκευάζεται με βάση παραδοσιακή συνταγή. Βράζεται στο δικό του ζωμό, για 4 περίπου ώρες. Τα αγνά υλικά, το αλάτι, το μαύρο πιπέρι ολόκληρο σε κόκκους και το μπαχάρι χαρίζουν υπέροχα αρώματα που δίνουν στον καβουρμά την πλούσια γεύση που τον χαρακτηρίζει. Η διατροφική του αξία του βουβαλίσιου καβουρμά είναι μοναδική καθώς περιέχει 30gr/100gr πρωτεΐνη και μόλις 4% λιπαρά! Ένα απολαυστικό έδεσμα που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Διατίθεται σε συσκευασία 200gr (χωρίς συντηρητικά).
  • ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΑΠΟ 100% ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ:Παρασκευάζεται από βουβαλίσιο φιλέτο, το πιο μαλακό και τρυφερό σημείο του βουβαλιού, χωρίς να περιέχει λίπος.Το βράσιμο και το παραδοσιακό κάπνισμά του σε ξύλο οξιάς, το κάνουν ακόμα πιο γευστικό. ΠΡΟΪΟΝ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ.Διατίθεται σε συσκευασία 120gr.
  • ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΜΕ ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ:Το παραδοσιακό χωριάτικο λουκάνικο περασμένο σε φυσικό έντερο, παρασκευάζεται με εκλεκτά κομμάτια βουβαλίσιου κρέατος και πρόσμιξη μικρής ποσότητας βοδινού και χοιρινού. Αφού ολοκληρωθεί το βράσιμο και το κάπνισμά του σε ξύλο οξιάς, τα διαλεχτά φυσικά μυρωδικά συμπληρώνουν την πλούσια παραδοσιακή του γεύση. Μοναδική επιλογή με άρωμα ελληνικό.ΠΡΟΪΟΝ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ.Διατίθεται σε συσκευασία 200gr