• Λεωφορος Καποδιστριου 64 Φιλοθέη Αττικής - 210 6811000

Αρνί & Κατσίκι

5000 χρόνια το μαγειρεύουν οι Έλληνες!
Τιμάει κάθε γιορτινό τραπέζι
Το ψητό της Κυριακής
Σούβλα σε γιορτές, γάμους, πανηγύρια
Ανάλογα με την περιοχή με χόρτα, πατάτες, ρύζι ή σκέτο

Τι κομμάτι να ζητήσω;
Μπούτι ή κότσι: από τα πιο νόστιμα κομμάτια. Κατάλληλο για φούρνο και κατσαρόλα
Καρέ: το κομμάτι που βρίσκεται δίπλα στα παϊδάκια. Πρόκειται για ένα κομμάτι τρυφερό, με λίγο λίπος. Κατάλληλο για ψητό
Παϊδάκια: κάρβουνα, σχάρα, τηγάνι, πανέ
Σπάλα: Είναι τρυφερό, αλλά πολύ λιπαρό κρέας. Δεν είναι κατάλληλη για σχάρα. Ολόκληρη ξεκοκαλισμένη και δεμένη γίνεται ψητή, γεμιστή ή μπραϊζέ ενώ σε κομμάτια είναι κατάλληλη για εντράδα, φρικασέ, στη γάστρα, εντράδα, ή αλεσμένη σε κιμά για μπιφτέκια, μουσακά και ανατολίτικα πιάτα.
Κοιλιά: για μαγειρίτσα
Συκώτι: τηγανητό η παραδοσιακή συκωταριά, το χρησιμοποιούμε για κοκορέτσι

Προτάσεις ΛΙΤΣΑ

Παϊδάκια γαλλικής κοπής
Μπούτι ξεκοκαλισμένο ρολό γεμιστό με τυρί, σκόρδο, πιπεριά.
Την νοστιμιά του την οφείλει στο λίπος που διαθέτει. Μαλακό και τρυφερό κομμάτι. Και πώς δεν μαγειρεύεται; Μπριζόλες λαιμού, επίσης τηγανιά, σουβλάκι. Ζητήστε το επίσης και ολόκληρο για το φούρνο ή να σας το ανοίξει ο χασάπης στην μέση και γεμίστε το μόνοι σας με ό,τι θέλετε. Αξεπέραστη γεύση! Στην κατσαρόλα κοκκινιστό, λεμονάτο, ψητό. Στο φούρνο και στην γάστρα. Στα κάρβουνα!
Κλέφτικο
Κοκορέτσι
Σούβλα
Μας φέρνετε τη σούβλα σας και σας ετοιμάζουμε το αρνί με τρόπο παραδοσιακό.
Ζητήστε μας ό,τι γέμισμα θέλετε και θα σας έχουμε έτοιμο το φαγητό για το φούρνο!
Το κοκορέτσι γίνεται και σε μεγάλη σούβλα αλλά και για λιγότερα άτομα το ετοιμάζουμε για το φούρνο.
Μεγαλύτερα αρνιά από γάλακτος όπως ζυγούρια, προβατίνα μόνο κατόπιν παραγγελίας.